Yaşayan Çınarlarımızla Söyleşi Etkinliği

Yaşayan Çınarlarımızla Söyleşi Etkinliği

Fakültemizde akademisyen ve eski sporcu Prof. Dr. Salih Tuğ’un konuşmacı olarak katıldığı Yaşayan Çınarlarımızla Söyleşi başlıklı etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe akademisyen ve eski sporcu Prof. Dr. Salih Tuğ’un yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr.Süleyman Kızıltoprak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoplu Ünal ve Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Prof. Dr. Çetin Özdilek'in açılış konuşmasını yaptığı söyleşide Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak moderatörlüğündeki etkinliğe konuk olan Prof. Dr. Salih Tuğ, konuşmasında spora nasıl başladığını, ilgilendiği spor dallarını, sporun yaşamına kattıklarını ve sağlığına olan olumlu etkilerini yaşamından kesitlerle katılımcılara aktardı.

Etkinliğin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Tuğ'a günün anısına Rektörümüz tarafından hediye takdimi yapıldı.

Etkinliğin 24 Kasım Öğretmenler Günü temalı ikinci bölümünde; Arş. Gör. Cemre Nilay AKKOYUN liderliğinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan programda şehit öğretmenler öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteri kapsamında yaşam öyküleri ve şiirlerle anıldı. Zeybek gösterisinin de yer aldığı programda öğrencilerimiz sahneye çıkarak Öğretmen Marşı'nı söyleyerek gösteri sonunda ellerindeki çiçekleri öğretim üyelerimize hediye ettiler.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, Perşembe