100. Yıl Spor Şenliklerimiz Tamamlandı

100. Yıl Spor Şenliklerimiz Tamamlandı

Fakültemiz Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak 100. Yıl Spor Şenliği düzenledi.

 

Spor Bilimleri Fakültemizde düzenlenen açılış törenine Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, Spor Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Özer Aydın ve Prof. Dr. Çetin Özdilek'in şenliği hazırlayan akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik ettiği ve Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığı konuşmaların ardından öğrencilerimizin gösterileri başladı.

Trambolin, Cimnastik ve Halk oyunları gösterileriyle devam eden etkinlikte öğrencilerimiz hazırlanan program çerçevesinde yeteneklerini sergilediler. Şenlikler kapsamında öğrencilerimiz plaj voleybolu, ayak tenisi, 3x3 basketbol, tenis, dart, ödüllü bilgi yarışmaları, exergaming (sanal bisiklet), kaleye isabet oyunu, masa tenisi ve bocce dallarında yarışmalara katılarak birincilik mücadelesi verdiler. Müsabakalar sonunda dereceye giren öğrencilerimize fakültemiz öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri takdim edillerek şenliklerimiz sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, Pazartesi