Akademik Teşvik Alan Akademisyenlerimizin Ödül Töreni

FAKÜLTEMİZDE AKADEMİK TEŞVİK ALAN AKADEMİSYENLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu‘nun 2021 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği nihai sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılı olan akademisyenlerimiz için törenler düzenlendi.

Akademik personellerimizin görev yaptıkları birimlerde düzenlenen törenlere Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, dekanımız ve teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimiz katıldı.

Fakültemizde düzenlenen törende Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek, akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Törende teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimize ödülleri rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez tarafından verilirken Prof. Dr. Gavas ve Prof. Dr. Göçmez, akademisyenlerimizi başarılarından dolayı kutladı.

2021 YILINDA AKADEMİK TEŞVİK ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRETİM ÜYELERİ
S.No Bölümü Adı soyadı